Direct naar de inhoud.

Bewustzijn, leidraad en relatie

De ideale werkwijze
Een prettig startpunt is een gedeeld bewustzijn over jullie koers van bestuur én wie nu de belanghebbenden zijn die ertoe doen. Vervolgens ontwikkelen we met een interactiestrategie een leidraad op maat. Een consistente aanpak en goede communicatie hierover, creëert vertrouwen en levert een goede relatie op.

puurpubliek-bewustzijn-koers-bestuur-en-belanghebbenden
"Bouw samen aan de gemeenschappelijke omgeving."

Diensten

Methode: consistentie in aanpak

De methode van PuurPubliek start met een praktische analyse en een gewogen strategie. We blijven nu eenmaal Noorderlingen met een voorliefde voor ‘praktisch’ en ‘nuchter’. Op een goede basis formuleren we een doelgerichte aanpak voor consultatie en participatie. Vanzelfsprekend is in het hele proces oog voor rapportage en relatiebeheer. Bouwen aan vertrouwen en effectieve besluitvorming: PuurPubliek denkt én doet graag mee!

puurpubliek-consistentie-in-aanpak

Omgevingsanalyse

Aan de hand van een analyse of quickscan brengen we de vraagstukken en het te betrekken publiek intern en extern in beeld.

omgevingsanalyse

Interactiestrategie

We ontwikkelen een strategie die aansluit bij de besturingsvisie van uw organisatie én het karakter van uw doelgroepen.

puurpubliek_interactiestrategie

Consultatie & participatietrajecten

We halen informatie op bij de juiste experts en belanghebbenden. Zo laten we ze constructief meedenken in een goed georganiseerd gesprek met het relevante publiek.

puurpubliek_consultatie

Interim-management

PuurPubliek ondersteunt op dit speelveld publieke organisaties ook op interim-basis met projectmanagement, interne trainingen en begeleiding van teams bij consultatie- en participatieprojecten.

puurpubliek_rapportage-relatiebeheer
WhatsApp
Heeft u een vraag of opmerking? Wij zijn van 9.00 tot 17.00 uur bereikbaar op WhatsApp!

0653881423
Contact