Direct naar de inhoud.
"Ga het gesprek aan!"

Over Puur Publiek

Wie wij zijn

Blikverruimers en dialoogmakers
We zijn ervaren adviseurs in het publieke domein. De liefde voor interactie is wat ons bindt, maar elk met een eigen expertise en perspectief. We genieten ervan om met mensen in beweging te brengen, ideeën bij elkaar te brengen en zo nieuwe plannen van de grond te krijgen.

Gert Klooster
Senior consultant

Lajenda Garst
Consultant

Kirstin Smid
Communicatieadviseur

Wat we beloven

Puur Publiek organiseert effectieve interactie tussen publieke partijen en hun interne en externe stakeholders. Zo laten we besluitvorming succesvol en effectief verlopen.
Dat doen we als Blikverruimers en Dialoogmakers; online, offline én in combinatievormen.

puurpubliek-onze-belofte

Hoe we dit doen

Blikverruimers – nieuwsgierig publiek

Door anders te kijken, kunnen we patronen doorbreken en nieuwe perspectieven zien. Wij verruimen graag uw blik! We helpen bij het vinden, ontwikkelen en waarborgen van het contact met uw belanghebbenden. Als onafhankelijk regisseur brengen we hen én hun belangen in beeld. Zo bewegen we de juiste doelgroepen om met u mee te denken én doen. Onze missie? Een soepel beleidsproces, optimale interactie met belanghebbenden en draagvlak voor genomen besluiten.

Dialoogmakers – kansen in participatie

Een goede relatie met belanghebbenden is in onze optiek niet alleen ‘handig’, Puur Publiek gaat verder. Participatie van belanghebbenden is functioneel, zowel voor de publieke organisatie als voor de belanghebbenden. Puur Publiek staat garant voor de complete dynamiek: van de doordachte communicatiestrategie tot oog voor effectieve gespreksvoering en van het aanslaan van de juiste toon in tekst tot degelijk procesmanagement. Zo zien we niets over het hoofd, en houden we koers op succesvolle besluitvorming en een toekomstbestendig bestuur.

puurpubliek-hoe-we-dit-doen

Wat we voor u doen

Visiebepaling met interne teams, een debatavond of een consultatie van een groep belanghebbenden; we stemmen onze inzet af op uw vraag. Na een voorgesprek formeren we het team met de juiste expertises. In eigen huis, en in ons het netwerk, hebben we voor handen: procesbegeleider, projectleider, gespreksleider, communicatieadviseur, tekstschrijver, vormgever, gedragswetenschapper, bedrijfskundige, planoloog, psycholoog en veldresearcher. Samen houden we oog voor het resultaatgericht benutten van de betrokkenheid van de interne en externe stakeholders.

puurpubliek_blikverruimer-en-dialoogmakers-interactie
WhatsApp
Heeft u een vraag of opmerking? Wij zijn van 9.00 tot 17.00 uur bereikbaar op WhatsApp!

0653881423
Contact