Direct naar de inhoud.

Marèll

Communicatieadviseur

Als strategisch communicatieadviseur werkt Marèll samen met opdrachtgevers aan de meest uiteenlopende plannen en processen voor interne en externe communicatie.

marell-geerts
Marèll
“Het geeft me voldoening om mensen, processen of organisaties verder te helpen.”

Een goed gesprek is altijd de basis

De werkzaamheden van Marèll lopen uiteen van het positioneren en profileren van merken en organisaties tot het neerzetten van doelgerichte communicatiestrategieën en campagnes. “Het adviseren, ontwikkelen en uitvoeren van strategische communicatie-, participatie- en gedragsveranderingstrajecten, is waar ik warm van word. Binnen deze veelzijdige projecten bewaak ik processen en budgetten, onderhoud ik contact met klanten en stakeholders en vertaal ik de vraag naar een interne briefing.” Een goed gesprek is daarbij altijd de basis. Om elkaar te leren kennen, te ontdekken waar de organisatie staat of te bepalen wat de juiste strategie is. “Die gesprekken zijn het leukst. Zo maak ik kennis met allerlei verschillende organisaties en mensen!”

Werken vanuit de doelen van de klant

Adviseren doet Marèll in de breedste zin van het woord: soms wordt er een complete communicatiestrategie uitgestippeld, andere keren volstaat een brochure of kan de website een opfrisbeurt gebruiken. Om te voorkomen dat adviseren ‘advizeuren’ wordt, steekt Marèll ook graag zelf de handen uit de mouwen. Ze zorgt er samen met het team en – indien van toepassing met samenwerkingspartners – voor dat alles tot in de puntjes is geregeld.

De kracht van Marèll ligt in het goed luisteren naar de klant, de juiste vragen weten te stellen en op basis daarvan actie te ondernemen. Marèll denkt analytisch mee en zet een duidelijk, mooi en goed uitgewerkt plan neer om het beoogde doel te bereiken. Gedurende het gehele project houdt ze de regie en weet ze als geen ander alle ballen hoog te houden. “Het geeft me voldoening om mensen, processen of organisaties verder te helpen. Het leukste project waaraan ik heb gewerkt? Ik zou het niet weten, te moeilijke keuze. De gemeentelijke herindeling van gemeente Eemsdelta was fantastisch om te doen, maar ook het in de markt zetten van een nieuw logo of merk vind ik geweldig.”

WhatsApp
Heeft u een vraag of opmerking? Wij zijn van 9.00 tot 17.00 uur bereikbaar op WhatsApp!

0653881423
Contact