Direct naar de inhoud.

Verkiezingen gemeenteraad 2022

Gespreksleider tijdens een live verkiezingsdebat

In maart 2022 zijn de verkiezingen voor de gemeenteraad en kunnen alle inwoners van iedere gemeente hun volksvertegenwoordigers kiezen. In de aanloop naar de definitieve keuze van de inwoners is het van groot belang dat alle verschillende standpunten en beleidsvoornemens goed over het voetlicht worden gebracht. Verkiezingsdebatten zijn daar een belangrijk onderdeel van.

Gespreksleider tijdens een live verkiezingsdebat

Puur Publiek is door de gemeente Tynaarlo (Drenthe) ingeschakeld voor de onafhankelijke gespreksleiding van een live verkiezingsdebat. Dit debat vindt plaats op woensdag 2 maart vanaf 20.00 uur in de raadszaal van het gemeentehuis en is via het Facebook kanaal van de gemeente te volgen. Tijdens de sessie worden alle tien lijsttrekkers interactief bevraagd door Gert Klooster én de lokale en regionale media. Dit vraagt natuurlijk veel voorbereiding en afstemming.

Inwoners helpen met hun keuze

Zo worden de inwoners betrokken bij de actuele vraagstukken in hun woonomgeving en leren ze de kandidaten en hun standpunten goed kennen. Zo kunnen ze op maandag 14, dinsdag 15 en/of woensdag 16 maart weloverwogen hun stem uitbrengen tijdens de verkiezingsdagen.

Ook behoefte aan een onafhankelijke gespreksleider?

Neem dan gerust contact op met Gert Klooster. Hij kan je er alles over vertellen.


WhatsApp
Heeft u een vraag of opmerking? Wij zijn van 9.00 tot 17.00 uur bereikbaar op WhatsApp!

0653881423
Contact