Direct naar de inhoud.

Gert Klooster

Senior consultant

In nauwe samenwerking en onder één dak, dat is de manier waarop Puur Publiek zich richt op lokale, regionale en zelfs landelijke overheidsorganisaties en allerlei publieke samenwerkingsverbanden. Als senior consultant van Puur Publiek voelt Gert Klooster zich dan ook als een vis in het water.

Trainer persoonlijke communicatiekracht

Dat Gert veel ervaring heeft in de communicatiebranche, maak zijn achtergrond wel duidelijk. Hij was op verschillende manieren werkzaam in de media (voor regionale kranten, vakbladen, radio en televisie), heeft gewerkt als zelfstandig ondernemer (als adviseur, dagvoorzitter en mediatrainer), heeft veel ervaring als extern adviseur (voor overheden en bedrijven), strategisch adviseur en is een betrouwbare sparringpartner (voor beslissers, beleidsmakers en andere betrokkenen).

Als communicatiestrateeg en mediatrainer werkt Gert met teams en individuen van uiteenlopende organisaties zoals provincies, gemeenten, bedrijven (waaronder de Gasunie), branche- en belangenorganisaties, verenigingen en nog veel meer. Ook wordt hij regelmatig door lokale, regionale en soms landelijke opdrachtgevers ingezet als dagvoorzitter, presentator en (interim) consultant.

In zijn trainingen richt hij zich op het verbeteren van bewustwording met direct toepasbare technieken en kijkt hij samen met de deelnemers naar de mogelijkheden om effectief om te gaan met (sociale) media. Vaak heeft dat zichtbare verbetering en optimalisatie van de bedrijfsvoering, berichtgeving, dienstverlening, presentaties en dialogen met relevante stakeholders tot gevolg. Kortom, Gert zorgt ervoor dat je de kracht van jouw communicatie optimaal kunt benutten.

gertklooster
Gert Klooster
"Elke dag is er weer een wereld te winnen."

Pure talentenontdekker en talentbegeleider

Hij heeft een schat aan kennis en ervaring opgebouwd en benut dit optimaal. Gert kent de ‘wereld van overheid, onderwijs en ondernemers’ van binnen en buiten. In verschillende rollen is hij inzetbaar. Gert staat bekend als een bevlogen en ondernemende professional, een natuurlijke netwerker en een pure talentontdekker en talentbegeleider. Ook daarom is het zo’n mooie, vanzelfsprekende en toch unieke combinatie van Puuridee en Puur Publiek.

WhatsApp
Heeft u een vraag of opmerking? Wij zijn van 9.00 tot 17.00 uur bereikbaar op WhatsApp!

0653881423
Contact