Direct naar de inhoud.

Kirstin Smid

Communicatieadviseur

De start van Puur Publiek past precies bij de nieuwsgierigheid van Kirstin. “Wat kan communicatie in gang zetten? Is het niet zo dat je altijd een ontvanger moet hebben die méé doet? Hoe kunnen we onze opdrachtgevers helpen om beleid om te zetten in gedrag bij de juiste stakeholders?” Volop vragen die geleid hebben tot de ambitie om een oplossing te ontwikkelen.

kirstinsmid
Kirstin Smid
"Als het moeilijk is, maak het niet nog moeilijker."

De klant als expert, Kirstin als specialist

Onder de vlag van Puur Publiek verbetert ons team van communicatie- en bestuursadviseurs de interactie tussen publieke partijen en hun publiek. Daarin is Kirstin altijd de analytische doener, op zoek naar kansen en oplossingen. Nieuw terrein verkennen blijft daarbij boeiend: vanuit verwondering vragen stellen om samen nieuwe perspectieven te verkennen. Een goed gesprek is aan Kirstin dan ook wel besteed. Ze is een prettige en deskundige gesprekspartner die vlot de kern te pakken heeft. Ze benadert haar klanten door zich allereerst te verdiepen in de organisatie en creëert een duidelijk strategische visie. Kirstin denkt positief en constructief mee over gewenste veranderingen in de organisatie.

De kracht van Kirstin? Een complex verhaal op het juiste moment zo praktisch maken dat het denken omslaat in resultaatgericht dóen. Samen met anderen werken aan het belang van de opdrachtgever en opdracht. Loopt het allemaal anders dan gepland? Geen probleem! Kirstin schakelt snel en met haar enthousiaste en slagvaardige manier van aanpakken wordt er gewerkt aan de juiste oplossingen. 

We vroegen haar wat ze het leukste project vond om aan te werken bij Puur Publiek. “Het ontwikkelen van de methodiek past goed bij mijn rol binnen het team. Nadenken over logische stappen, van analyse tot strategie en van abstract plan naar concrete acties rondom consultatie en participatie. Uiteindelijk brengt ons dat bij het doel: functioneel tweerichtingsverkeer tussen onze opdrachtgever en zijn stakeholders!”

WhatsApp
Heeft u een vraag of opmerking? Wij zijn van 9.00 tot 17.00 uur bereikbaar op WhatsApp!

0653881423
Contact