Direct naar de inhoud.

Hanzehogeschool

De Hanzehogeschool en Univé organiseerden samen het Coöperatief Festival voor hun stakeholders. Puur Publiek speelde een rol als gespreksleider en co-host, waarbij tafelgesprekken en interactie plaatsvonden. Meer dan 300 deelnemers waren present.

logo-hanzehogeschool-groningen

Hanzehogeschool

Een Coöperatief Festival

Wie
De Hanzehogeschool organiseerde in samenwerking met Univé een festival voor maatschappelijke organisaties, coöperaties en kennis- en onderwijsinstellingen.

Wat
Puur Publiek heeft de gespreksleider en co-host geleverd bij het eerste Coöperatief Festival, in een tot theater omgebouwde aardappelloods in Hellum.

Hoe
Naast de gespreksleiding zijn er tafelgesprekken gevoerd met diverse betrokkenen, gevolgd door veel interactie met aanwezigen. Aan het festival is deelgenomen door maatschappelijke organisaties, leden en bestuurders van coöperaties, kennis- en onderwijsinstellingen (meer dan 300 belangstellenden). Het festival wordt voortaan jaarlijks gehouden.

Wil jij je ook in gesprek met stakeholders met vakkundige gespreksleiding tijdens een evenement? Lees dan verder over de mogelijkheden van gespreksleiding.

WhatsApp
Heeft u een vraag of opmerking? Wij zijn van 9.00 tot 17.00 uur bereikbaar op WhatsApp!

0653881423
Contact