Direct naar de inhoud.

Ministerie EZK

Het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat organiseerde in samenwerking met de NAM een presentatie met debatten over een zeer gevoelig onderwerp: de waterverwerking bij de oliewinning in Schoonebeek. Puur Publiek verzorgde hierbij de gespreksleiding.

logo-ministerie-van-economische-zaken-en-klimaat

Ministerie EZK

Een goed gesprek

Bij het winnen van olie in het Drentse Schoonebeek komt afvalwater vrij. De NAM heeft het voornemen om dit afvalwater te injecteren in een leeg gasveld. Een gevoelig onderwerp, waar in de regionale en landelijke media ook de nodige aandacht voor is geweest.

Optimale dialoog

De bijeenkomst, in het Atlas Theater in Emmen, werd georganiseerd door de NAM en het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Tijdens de presentatie en debatten gingen zij in gesprek met Statenleden, raadsleden, bestuurders en andere vertegenwoordigers van belangenorganisaties. Dankzij een goede voorbereiding en afstemming verzorgde Puur Publiek ook de gespreksleiding, met als doel het beste resultaat te bereiken in elke dialoog.

Wil jij je ook regie op de juiste presentatie en een goed gesprek met belanghebbenden? Lees dan verder over de mogelijkheden van gespreksleiding.


WhatsApp
Heeft u een vraag of opmerking? Wij zijn van 9.00 tot 17.00 uur bereikbaar op WhatsApp!

0653881423
Contact