Direct naar de inhoud.

Fryske Marren

Als gemeente heb je verschillende rollen. Altijd gaat het om de afweging van belangen. Soms heb je ook een eigen belang. Bijvoorbeeld om een nieuwe woonwijk te ontwikkelen.

puurpubliek-logo-fryske-marren

De Fryske Marren

Gemeente als koopman

Wie
De gemeente Fryske Marren (Friese Meren) is in 2014 ontstaan na een herindeling van de voormalige gemeenten Gaasterland-Sloten, LemsterlandSkarsterlân en een gedeelte van Boornsterhem rond Terhorne. De gemeente telt ruim 51.000 inwoners, met het stadje Sloten en Balk, Joure en Lemmer als grootste plaatsen.

Wat
De gemeente realiseert de nieuwe woonwijk Broek-Zuid, in de buurt van Joure, waar liefhebbers van water een unieke plek hebben om er comfortabel te kunnen wonen en leven. In totaal gaat het om 86 kavels. Hierbij is externe hulp gevraagd bij het ontwikkelen van een complete marketingcampagne.

Hoe
In een even nauwe als plezierige samenwerking is gekozen voor een keur aan middelen, zoals een specifieke website en de nodige content via sociale media. Ook hebben diverse communicatiemiddelen zoals;  een fotoshoot, animatievideo, interviews, kavelpaspoorten en promotievideo’s bijgedragen aan de hoeveelheid interesse voor de woonwijk.

WhatsApp
Heeft u een vraag of opmerking? Wij zijn van 9.00 tot 17.00 uur bereikbaar op WhatsApp!

0653881423
Contact