Direct naar de inhoud.

Regiodeal & Volkshuisvestingsfonds

De Regiodeal werkt op allerlei manieren aan het verduurzamen van woningen van eigenaren. Voor zowel Regiodeal Zuid en Oost Drenthe als het Volkshuisvestingsfonds heeft Puur Publiek de communicatiestrategie verzorgd om woningeigenaren te bereiken met de juiste boodschap.

logo-regiodeal-volkshuisvestingsfonds

Regiodeal & Volkshuisvestingsfonds

Communicatiestrategie

Wie
De Regiodeal is een samenwerking tussen de gemeenten Aa en Hunze, Borger-Odoorn, Coevorden, Emmen, Hoogeveen en Hardenberg. Een van de opgaven is het verduurzamen van woningen voor eigenaren.

Wat
De Regiodeal werkt op allerlei manieren aan het verduurzamen van woningen van eigenaren. In de uitvoering wordt gewerkt met enerzijds de inzet van energiecoaches, EPA-adviseurs en gemeentelijke beleidsmedewerkers en anderzijds in de vorm van rondrijdende klusbussen. De ambitie is om tot 2025 maar liefst 1800 huishoudens van een subsidie te voorzien, om energiebesparende en duurzame maatregelen te treffen in en aan hun eigen woning.

Hoe
Voor zowel Regiodeal Zuid en Oost Drenthe als het Volkshuisvestingsfonds heeft Puur Publiek de communicatiestrategie verzorgd om woningeigenaren te bereiken met de juiste boodschap.

Wil jij je ook een afgewogen en doelgericht plan van aanpak om de doelgroepen te bereiken? Lees dan verder over de mogelijkheden van het ontwikkelen van een strategie.


WhatsApp
Heeft u een vraag of opmerking? Wij zijn van 9.00 tot 17.00 uur bereikbaar op WhatsApp!

0653881423
Contact