Direct naar de inhoud.

Waterschap Hunze en Aa’s

Waterschap Hunze en Aa’s is een groot waterschap dat in een deel van de provincies Drenthe en Groningen verantwoordelijk is voor het waterbeheer. De medewerkers van het waterschap beschikken over een schat aan kennis, waarvan de organisatie al langere tijd de wens had om deze (nog) beter naar boven te halen.

logo-hunzeenaas

Waterschap Hunze en Aa’s

Aandacht voor het verhaal

Gezamenlijke inspanningen
De totstandkoming van de trainingen is het resultaat van een succesvolle samenwerking. Als Puur Publiek hebben we ons beziggehouden met de inhoudelijke training. Daarin is onder andere aandacht besteed aan het geven van korte presentaties en het formuleren van kernboodschappen.

Achterliggende gedachte achter deze wens is het nog beter inzetten van kennis bij bijvoorbeeld presentaties en in contacten met belangengroepen. Door media- en presentatietrainingen te verzorgen, hebben we deelnemers een sterke basis geboden om daarmee aan de slag te gaan. Daarbij is steeds gewerkt in een veilige omgeving, waarin is gewerkt met groepen van wisselende samenstellingen.

Tijdens de trainingen hebben we ondersteuning gekregen van onze partner Puuridee. Zij hebben de reacties, tips en adviezen verwerkt. De cameraploeg van Vandebond heeft gezorgd voor de videoregistratie, die meteen en ter plekke zijn beoordeeld.

Enthousiasme en zelfvertrouwen
De trainingen blijken in een grote behoefte te voorzien. Ze hebben geleid tot groot enthousiasme van deelnemers, een toename aan zelfvertrouwen en rake quotes als: “Het is heel goed om te zien hoe je overkomt en hoe het nog beter kan” en “Het geeft ons veel inzicht, verduidelijking en bewustwording”.

Wil jij je ook beter presenteren aan jouw doelgroep? Ontdek hier de mogelijkheden van onze mediatraining.


WhatsApp
Heeft u een vraag of opmerking? Wij zijn van 9.00 tot 17.00 uur bereikbaar op WhatsApp!

0653881423
Contact