Direct naar de inhoud.

Wij zijn jarig!

Puur Publiek bestaat alweer één jaar! Tijd om terug te blikken op een mooi jaar vol prachtige samenwerkingen. Én vooruit te kijken naar een nieuw jaar vol ontwikkelingen, kansen en opdrachten. En uiteraard….trakteren we ook! Lees snel verder en geniet mee.

En wie jarig is…

… is blij

Want het eerste jaar van Puur Publiek is voorbij gevlogen. Wat is er veel gebeurd, wat hebben we al mooie dingen gedaan, en wat blijven we van betekenis voor de publieke sector.

… heeft wat te vieren

Even terug naar het begin: bij Puuridee bestond al langer de ambitie om ook in de publieke sector vroegtijdig van (meer)waarde te zijn. Met name interactie en participatie zijn bij gemeenten, provincies, waterschappen, onderwijs en andere sectoren van enorm belang.

Met die visie is Puur Publiek ontstaan en gestart, als partner van Puuridee. Sinds september 2020 weten (mogelijke) opdrachtgevers ons inderdaad te vinden en benutten, in onze rol als ‘Blikverruimers en dialoogmakers’.

… kijkt terug

Iemand moet de eerste zijn. De gemeenten Delfzijl, Appingedam en Loppersum kregen in de aanloop naar de herindeling richting gemeente Eemsdelta te maken met een grote communicatiebehoefte. Dankzij het voorwerk van Het Geheime Wapen mocht Puur Publiek laten zien wat we kunnen.

Het is een even intensief als intens traject geworden. Na de ‘magische datum’ van 1 januari 2021, waarop de gemeente Eemsdelta daadwerkelijk is ontstaan, hebben we nog even onze diensten aangeboden. Alle betrokkenen kijken terug op een mooie samenwerking.

… groeit

Ook andere opdrachtgevers hebben gebruik gemaakt van de diensten van Puur Publiek, bijvoorbeeld op het gebied van interim consultancy, interactiestrategie en diverse vormen van communicatiemanagement.

Denk aan de voorbereiding op en presentatie van een rapport over inkomensverrekening, dat bij de Minister van SZW, in de Tweede Kamer en (dus ook) diverse media veel aandacht en waardering heeft gekregen.

En wat te denken van hét grote vraagstuk voor gemeenten: de komst van de Omgevingswet (met de bijbehorende participatie). De gemeente Emmen heeft dit binnen een Programmaplan en diverse deelprojecten georganiseerd. Puur Publiek is ingezet voor de interne en externe communicatiestrategie.

Een ander belangrijk onderwerp is natuurinclusieve landbouw en de innovatie die hierbij komt kijken. De programmanager van Agenda voor de Veenkoloniën heeft Puur Publiek gevraagd voor de presentatie van de toekomstplannen, met interactie van de stakeholders.


… gaat verder

Ook na de eerste verjaardag kunnen we vooruitkijken naar nieuwe ontwikkelingen, nieuwe kansen en (nieuwe) opdrachten. Twee voorbeelden mogen we verklappen: in de eerste plaats mogen we samen met Puuridee en Vandebond twee mediatrainingen geven aan de directie van een zeer innovatief bedrijf.

Ook zetten we onze prettige samenwerking voort met zowel Het Geheime Wapen als Yvette Meinema Communicatie. Met laatstgenoemde blijven we bijvoorbeeld een podcast maken voor Envedder.

… TRAKTEERT!

Uiteraard laten we onze verjaardag niet ongemerkt voorbij gaan. Onze traktatie? Je maakt kans op een gratis deelname aan onze eigen PuurPodcast! Hierin delen persoonlijkheden uit overheid, onderwijs en ondernemersland hun ervaringen en inspiratie.

Mogen we jou trakteren op een gratis deelname aan onze PuurPodcast? Reageer dan op onze post op LinkedIn of stuur een mail naar info@puurpubliek.nl. Voor 1 oktober maken we de winnaar bekend!

WhatsApp
Heeft u een vraag of opmerking? Wij zijn van 9.00 tot 17.00 uur bereikbaar op WhatsApp!

0653881423
Contact